Om oss

Att hitta en hundförsäkring som får dig att känna dig trygg är inte lätt, men vår målsättning är att göra ditt val lite lättare. Med den målsättningen lanserade vi 2023 den här sajten, bästhundförsäkring.nu. Idag är vi en av de större sajterna som har valt att fördjupa sig inom ämnet hundförsäkringar.

Redaktionell policy

Sajtens innehåll är författat av skribenter kunniga inom området och uppdateras kontinuerligt. Vi reserverar för eventuella felskrivningar och vill förtydliga att det alltid är villkor och information hos respektive försäkringsbolag som gäller. Som en del i vår redaktionella policy granskar vi alltid innehållet för att säkerställa så hög kvalitet som möjligt.

Team

Vi är ett team bestående av två personer som kontinuerligt samlar in information om olika svenska hundförsäkringar för att du ska hitta det försäkringsbolag och försäkring som passar dig och din hund bäst.

Daniel Stensiö

Daniel Stensiö

Samarbeten & tekniskt ansvarig

Linkedin logo
Lukas Brisman

Lukas Brisman

Innehållsansvarig

Linkedin logo

Kontakt

Bästhundförsäkring.nu är en systersajt till Försäkrat.se – en av de största försäkringsguidernu i Sverige. För frågor eller funderingar kring den här sajten, vänligen kontakta pxlperfect.se.